Hvem er jeg?

 

Til daglig studerer jeg til markedsføringsøkonom på Zealand Erhvervsakademi i Roskilde. På nuværende tidspunkt befinder jeg mig på mit 3. Semester, hvor jeg er i gang med mit valgfag, digital markedsføring. Her lærer jeg, hvordan jeg opbygger en hjemmeside gennem WordPress.

Jeg har valgt at uddanne mig som markedsføringsøkonom, da jeg interesserer mig for digital markedsføring, kommunikation, salg og økonomi. Jeg synes det er spændende, hvordan man tænker anderledes for, hvordan man sælger og markedsfører produkter. Derudover har jeg altid været skarp til at sælge i diverse jobs, og har altid set mig selv have et potentiale indenfor salg. Så hvorfor ikke prøve at gå i retningen som markedsføringsøkonom?🤔

Jeg vil beskrive mig selv som en positiv, empatisk og imødekommende person. Jeg interesserer mig generelt meget for mine medmennesker, og det vigtigste for mig er, at de har det godt. Derudover er jeg positiv og imødekommende, hvilket både kommer til udtryk på arbejdspladser og i min hverdag.

Hvis du ser mig på en arbejdsplads – eller hvis vi var kollegaer – er jeg sikker på, du ville beskrive mig med de 3 nøgleord foroven!

Hvis vi lægger studiet væk, hvem er jeg så som person?

Mit navn er Lærke, jeg er 22 år gammel, og jeg bor i en studiebolig i Trekroner. Her har jeg boet siden jeg opstartede studie i februar 2021, og det er jeg super glad for.

Til daglig bruger jeg tid på at se mine venner, familie og kæreste. Ellers er jeg også glad for bare at være hjemme, se en god film og spise noget lækkert mad.

Jeg vil selv sige jeg er rimelig storbruger af sociale medier – her taler jeg særligt om Messenger, Instagram og Tiktok. Jeg poster ikke nødvendigvis ting på mine profiler, men jeg følger meget med i, hvad der generelt sker omkring mig.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med 3 ord, ville det være positiv, empatisk og energisk. Jeg interesserer mig generelt meget for mine medmennesker, og det er vigtigt for mig, at de har det godt. Derudover jeg energisk idet, at jeg godt kan lide at foretage mig ting. Jeg kan godt lide, at der sker noget – sommetider spontant – så hver dag ikke er ens.

PRAKTIKSØGENDE

Til januar 2023 skal jeg i en 12 ugers ulønnet praktik, og jeg er derfor praktiksøgende!

Jeg ønsker at finde en praktikplads, hvor jeg kan lære mere og få en bredere forståelse indenfor digital markedsføring.

På en arbejdsplads vil jeg definere mig selv som en ansvarlig, arbejdsom og nysgerrig person. Jeg er god til at tage ansvar for mine opgaver og udarbejde dem til punkt og prikke. Derudover er jeg arbejdsom, og sætter mit fulde fokus på mine tildelte opgaver. Jeg er som person også rigtig nysgerrig, da jeg elsker at lære nye ting.

Derudover er jeg lærenem og god til at arbejde i teams.

Så hvis du står og mangler en praktikant, og kan se mine kompetencer og værdier som et godt match hos dig, så tøv endelig ikke med at kontakte mig under min kontaktformular.