Webskitse

Min første opgave i mit valgfag var, at lave en webskitse inden, jeg skulle oprette min første hjemmeside.

Her kan du se skitsen af min forventede forside (til højre) og en eventuelt underside, der skulle være omkring mig.

Mine tanker var egentlig, at mine forside skulle se ud, som tegningen på venstre hånd. Øverst på mine forside vil jeg sætte mit logo. Det skulle være synligt, men heller ikke i vejen. Logoet tænkte jeg skulle være en forkortelse af mit navn og efternavn (LK). Under logoet vil min menu være, hvor det skal være let tilgængeligt at komme rundt på hjemmesiden. Her ville jeg sætte de mest relevante klik menuer (Om mig, kontaktoplysninger, søgebar, mine projekter og FAQ). Ved siden af mit logo ville der være et stort billede, som passer ind på min forside. Under billedet ville der være to tekster ved siden af hinanden. Under de to tekster skulle det være synligt fremme, at personen kunne finde mine kontaktoplysninger – herunder telefonnummer og e-mail. Under mine kontaktinformationer skulle det være muligt for personen at tilgå mine sociale medier.

På min underside (billedet til højre) ville jeg have et stort portræt billede af mig selv, så personen ved hvem jeg er. Billedet skal være professionelt og leve op til kravene for et godt billede. Ved siden at ville der være en tekst om mig, hvor jeg fortæller hvem jeg er, både personligt og fagligt. Teksten skal tilpasses med rette tekstform og det skal være letlæseligt uden slangs og jokes. Jeg har valgt at lave det sådan, da læseren her vil gå et bedre indblik i, hvem jeg er som person. Derudover skal der ikke være andre ting på siden, “om mig”, udover logo knappen, som fører dem tilbage til forsiden. Om mig skal kun illustrere hvem jeg er, når de trykker herind.  

Under kontaktinformationer vil jeg igen have min sociale medier tilgængelige, så personen hurtigt og nemt kan kigge yderligere på mine digitale platforme, hvis min tekst og billede personen allerede finder mig interessant.

Under billedet og teksten vil jeg igen have mine kontaktinformationer tilgængelige. Det synes jeg er en god ide, da hvis personen finder mig interessant ud fra min tekst og billede, kan de let finde mine kontaktinformationer på min side. 

Min webskitse har ændret sig en del siden, jeg lavede denne opgave. Jeg opdaterer hele tiden på side